BALTA un Latvijas sociālo tīklu viedokļu līderi aicina pievērst uzmanību riskiem ikdienā

15.08.2018

“Apdrošināšana šodien ir kļuvusi klientam tuvāka nekā jebkad, rūpējoties par drošību un sniedzot atbalstu pat šķietami ikdienišķākajās situācijās,” ir pārliecināts BALTA valdes priekšsēdētājs Īans Kenedijs. Lai to uzskatāmi parādītu, apdrošināšanas sabiedrība BALTA (PZU grupa) izaicināja Latvijas sociālo tīklu viedokļu līderus piedalīties divu dienu piedzīvojumā #baltachallenge un apzināt, ar kādiem riskiem var nākties sastapties, dodoties ceļojumā tepat, uz Latvijas laukiem.

Piedzīvojuma dalībniekiem bija jāpārvar vairāki organizatoru sagatavotie izaicinājumi, dodoties pārgājienā mežā, nakšņojot muižā bez elektrības, izmēģinot savus spēkus kaziņas Bonijas slaukšanā un siera siešanā, makšķerējot, pārvarot bailes no augstuma Braku trošu trasē un pat piedaloties ērču ķeršanas sacensībās. Lai gan par drošu piedzīvojumu meklēšanu bija jārūpējas pašiem dalībniekiem, neparedzētos gadījumos viņu optimismu sargāja BALTA nelaimes gadījumu apdrošināšana.

BALTA izaicinājuma mērķis bija uzskatāmi parādīt, ka arī šķietami parastā ikdienā var būt situācijas, kurās nepieciešams pārējās komandas atbalsts. Tomēr, ja viss neizdodas kā plānots, tad par atbalstu kalpos laicīgi iegādāta apdrošināšana.

Līdzīgi kā sociālo tīklu viedokļu līderiem, arī ikvienam citam interesentam BALTA piedāvā iespēju izaicināt sevi, piesakoties loterijai, kurā var laimēt BALTA optimisma braucienu uz Ērgļiem! Lai piedalītos loterijā jāreģistrējas https://www.balta.lv/lv/challenge.

BALTA rīkotajā izaicinājuma piedalījās mūziķis Markus Riva, TV šovu vadītājs un aktīvā dzīvesstila piekritējs Mārtiņš Kapzems, modes un ceļojumu blogere, “Miss Europe 2017” uzvarētāja Diāna Kubasova, pasākumu organizators un Instagram profila @baltapatiesiba varonis Gusts Ošmucnieks, blogere un portāla Honeymoonhigh.com galvenā redaktore Agnija Grigule, dzīvesstila blogeris un modes eksperts Deniss Ševeļovs, kā arī “Body positive” kustības līdere Latvijā, žurnāla morethansize.com veidotāja Indra Salceviča. Visi dalībnieki bija vienisprātis un atzina – piedzīvojums ir bijusi lieliska pieredze un vienlaikus iespēja pārliecināties, ka ikdiena ir pilna pārsteigumu un ir patīkami apzināties, ka optimismu sargā BALTA nelaimes gadījumu apdrošināšana.

Agnija Grigule, modele, fotogrāfe un redaktore: “No izaicinājuma man nebija bail, jo BALTA vienīgā apdrošina pret kukaiņu un ērču izraisītām bīstamām slimībām.”

Diāna Kubasova, modes un ceļojumu blogere: “Biju ļoti priecīga izrauties no pilsētas steigas un putekļiem, kā arī izbaudīt lauku mieru un svaigo gaisu. Ne tikai varējām “uzlādēt savas baterijas” jauniem darbiem, bet arī piedzīvot tik daudz dažādu piedzīvojumu, ka šķiet ekspedīcijā bijām veselu nedēļu, nevis tikai divas dienas. Turklāt to darīt tik fantastiskā un jautrā kompānijā - tas bija milzīgs bonuss.”

Indra Salceviča, “Body positive” kustības līdere Latvijā, žurnāla morethansize.com veidotāja: “BALTA izaicinājums bija fantastiska, piedzīvojumiem bagāta pieredze lieliskā kompānijā! Līdz šim nebiju bijusi Ērgļu pusē, kur mūs sagaidīja lieliska uzņemšana un daudz dažādu aktivitāšu. Tas bija iedvesmojoši! Paldies par piedzīvojumu!”

Markus Riva, mūziķis: “Man daudz sanāk ceļot pa pasauli, bet citreiz vajag paskatīties tepat apkārt, jo deguna priekšā var ieraudzīt apkārtējo skaistumu. Man ļoti patika mūsu kompānija un pieturas punkti. Divas dienas ilga kā vesela nedēļa!”

Deniss Ševeļovs, blogeris un modes eksperts: “Nekad nevarēju iedomāties, ka divu dienu laikā var piedzīvot virkni emociju, gandrīz ekstrēmu atpūtu apvienojot ar relaksēšanos dabā tepat, Ērgļos. Īpaši, ja Tev ir arī ērču izraisītu saslimšanu apdrošināšana un viens no izaicinājuma uzdevumiem – piedalīties ērču ķeršanas sacensībās.“

Fotogrāfijas no pasākuma pieejamas šeit: https://failiem.lv/u/kcppdn6q

Par apdrošināšanas sabiedrību BALTA

Saskaņā ar BALTA veikto aprēķinu, kas balstīts uz FKTK, Lietuvas Apdrošināšanas uzraudzības komisijas, Igaunijas statistikas departamenta un apdrošinātāju gada pārskatu datiem, BALTA ir nedzīvības apdrošināšanas tirgus līderis Latvijā. Latvijas iedzīvotāji 15 gadu laikā novērtējuši BALTA kā godīgāko apdrošinātāju, liecina LETA un SKDS veiktā aptauja. BALTA ietilpst PZU grupā, kas ir viens no līderiem Centrālās un Austrumeiropas apdrošināšanas tirgū. PZU ir uzņēmums ar 200 gadus ilgu pieredzi apdrošināšanā un lepojas ar vairāk nekā 16 miljonu klientu uzticību Polijā. 2018. gada pirmajā ceturksnī PZU grupas neto peļņa sasniedza 249.6 miljonus eiro. Plašāka informācija internetā http://www.pzu.pl/relacje-inwestorskie.

Papildu informācija:

Līna Lisnere
AAS BALTA
komunikācijas vadītāja
Tel.: +371 26 40 10 41
E-pasts: lina.lisnere@balta.lv

Atpakaļ

Sazinies ar mums

Klientu apkalpošanas vietas un sadarbības autoservisi

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu? Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

Datnes izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
Atļautie datņu veidi: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt xls xlsx ods zip csv htm edoc.

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu?Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk - ne vēlāk kā 2 darba dienu laikā. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

  • Karte Saraksts

    Sazinies ar mums izmantojot WhatsApp, darba dienās no 8:00 – 18:00.

    Spied šeit vai pievieno tālruņa numuru +371 275 222 75 saviem kontaktiem.

    Ja noticis negadījums, izsauc palīdzību uz ceļa spiežot šeit.
    Palīdzību uz ceļa vēl joprojām varēsi pieteikt arī zvanot 675 333 75

    *Pārliecinies, ka Tavā auto apdrošināšanas polisē ir iekļauts risks “Palīdzība uz ceļa”.