BALTA – mīlētākais apdrošināšanas zīmols Latvijā!

26.09.2022

Mīlēts zīmols – tas nozīmē, ka daļa no sabiedrības ir atbildējusi, ka konkrētais zīmols ir viens no viņu iecienītākajiem, ko noteikti lietotu atkal. Šī gada aptaujā piedalījās 2800 ekonomiskie aktīvie Baltijas iedzīvotāji vecumā no 15 līdz 74 gadiem, un Brand Capital aptaujas veikšanu nodrošināja pētījumu aģentūra RAIT.

BALTA - mīlētākais apdrošināšanas zīmols Latvijā!

Baltic Brands novērtējumā turpinājām savu spēcīgo sniegumu Latvijas zīmolu topā, arī šogad nodrošinot pirmo vietu starp visiem apdrošināšanas zīmoliem jeb 35. vietu kopvērtējumā, kas ir straujš kāpums (pērn BALTA bija 61. vietā). Tuvākie konkurenti apdrošināšanas nozarē ierindojušies attiecīgi 109. un 125. vietā.

Pirmo reizi esam augstajā 3. vietā finanšu nozares vērtējumā!

Šis gads ir īpašs ar to, ka pirmo reizi vērtējuma vēsturē (starp citu, līdzīgi, kā šī gada CV Online topā par labākajiem darba devējiem) BALTA no finanšu nozares TOP 3 izkonkurējusi kādu banku un ierindojusies 3. vietā uzreiz aiz Swedbank (1. vieta kopvērtējumā) un SEB bankas (18. vieta).

BALTA – cilvēcīgākais apdrošināšanas zīmols!

Joprojām esam arī cilvēcīgākais apdrošināšanas zīmols, šogad ieņemot 52. vietu. Pozitīvi, ka arī citas apdrošināšanas kompānijas ierindojušās gana augstās vietās, apliecinot, ka apdrošinātājiem kā nozarei rūp cilvēku drošība un prevencija – iespējams, tieši šī iemesla dēļ šajā topa kategorijā valda tik sīva konkurence.

Augstais vērtējums ir visas mūsu plašās BALTA saimes nopelns, tāpēc paldies ikvienam mūsu kolēģim, kas ikdienā ar augsti paceltu galvu un savu fantastisko darbu nes BALTA vārdu pie mūsu klientiem, padarot to par Latvijas mīlētāko apdrošināšanas zīmolu un vienu no mīlētākajiem zīmoliem kopumā!

Plašāka informācija par pētījumu un laureātiem pieejama, apmeklējot interneta vietni balticbrands.eu.

Atpakaļ

Sazinies ar mums

Klientu apkalpošanas vietas un sadarbības autoservisi

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu? Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

Datnes izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
Atļautie datņu veidi: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt xls xlsx ods zip csv htm edoc.

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu?Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk - ne vēlāk kā 2 darba dienu laikā. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

  • Karte Saraksts

    Sazinies ar mums izmantojot WhatsApp, darba dienās no 8:00 – 18:00.

    Spied šeit vai pievieno tālruņa numuru +371 275 222 75 saviem kontaktiem.

    Palīdzība uz ceļa

    Sniegsim atbalstu, ja Jūsu auto nepieciešama tehniskā palīdzība uz ceļa vai evakuācija.
    Ja noticis negadījums, izsauciet palīdzību uz ceļa spiežot šeit. Palīdzību uz ceļa vēl joprojām varēsiet pieteikt arī zvanot 675 333 75.

    Palīdzība mājās

    Sniegsim atbalstu avārijas situācijās! Izsauc “Palīdzību mājās”, lai saņemtu sertificētu meistaru palīdzību.
    Ja noticis negadījums, izsauciet palīdzību zvanot 675 333 75.

    Ceļotājiem ārzemēs

    Sniegsim atbalstu, ja nepieciešama medicīniskās palīdzības vai repatriācijas organizēšana ceļojuma laikā.
    Ja noticis negadījums, izsauciet palīdzību zvanot 675 001 74.