BALTA klienti ceļojot nodrošinājuši 1500 eiro ziedojumu “Dr. Klaunam”

22.10.2019

Šonedēļ sabiedriskās labdarības organizācija “Dr. Klauns” saņēma ziedojumu 1500 EUR apmērā. Par to parūpējušies vairāki desmiti tūkstoši cilvēku, kuri šovasar savus ceļojumus apdrošināja pie apdrošināšanas sabiedrības BALTA (PZU grupa). Visas vasaras garumā kampaņas “Atbalsti ceļojot!” ietvaros no katras iegādātās ceļojumu apdrošināšanas polises BALTA ziedoja 5 eiro centus “Dr. Klauns” atbalstam un bērnu smaidu veicināšanai.

Kopumā BALTA un tās klientu nodrošinātais ziedojums ļaus diviem dakteriem Klauniem Latvijas slimnīcās viesoties pie mazajiem pacientiem vismaz 75 stundas.

“Par “Dr. Klauns” labajiem darbiem lieki atgādināt – tos zina un novērtē gan mazie Latvijas slimnīcu pacienti, gan viņu vecāki. Ņemot vērā, ka gan “Dr. Klauns”, gan BALTA iestājas par optimisma saglabāšanu ikvienā dzīves situācijā, mums šķita likumsakarīgi apvienot spēkus ar mūsu klientiem, daloties priekā un smaidā ar tiem, kam tas visvairāk nepieciešams. Ziedojums ir komandas darbs, par kuru vēlamies pateikties mūsu klientiem, kuri šovasar ceļojot sniedza nozīmīgu atbalstu svarīgam mērķim,” stāsta Ludmila Ščegoļeva, BALTA Personu produktu un risku parakstīšanas vadītāja.

“Mums ir liels prieks par sadarbību, ko izveidojām ar BALTA. Šīs vasaras akcija bija lielisks veids, kā ikviens, kas rūpējas par savu un savu tuvinieku drošību un veselību, vienlaicīgi varēja palīdzēt veseļoties un justies drošāk mazajiem pacientiem Latvijas slimnīcās. Esam pateicīgi ikvienam, kas izvēlējas mūs atbalstīt – jo tikai pateicoties līdzcilvēku ziedojumiem, dakteri Klauni var ikdienā būt slimnīcās, nesot siltumu un smaidus bērniem un viņu tuviniekiem grūtajos brīžos,” stāsta biedrības “Dr. Klauns” vadītāja Marianna Milovska.

Biedrība “Dr. Klauns” kā sabiedriska labdarības organizācija darbojas kopš 2012. gada, un tās pārstāvji – 30 profesionāli medicīnas klauni – katru dienu dodas uz Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcu un citām slimnīcām Latvijā, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu, kamēr tie uzturas slimnīcā.

Papildu informācija:

Līna Lisnere
AAS BALTA
komunikācijas vadītāja
Tel.: +371 26 40 10 41
E-pasts: lina.lisnere@balta.lv

Nadīna Erdmane
Deep White
projektu vadītāja
Tel.: +371 26 20 16 66
E-pasts: nadina@deepwhite.lv

Ikvienam iespējams atbalstīt “Dr. Klauns” un veicināt bērnu smaidus, apmeklējot organizācijas mājaslapu  www.drklauns.lv.

назад

Связаться с нами

Найди центр обслуживания или автосервис
  • КАРТА СПИСОК

    Свяжитесь с нами через WhatsApp в будние дни с 8:00 до 18:00.

    Нажмите здесь или добавьте номер телефона +371 275 222 75 к своим контактам.

    Если случилось дорожное происшествие, вызовите помощь на дороге, нажав здесь.
    Так же помощь на дороге вы по-прежнему можете вызвать, позвонив по телефону 675 333 75.

    *Убедитесь, что в вашем полисе KASKO включен риск «Помощь на дороге».