BALTA nosoda Krievijas iebrukumu Ukrainā un ziedo Ukrainas cilvēku atbalstam

03.03.2022

Nosodot un atklāti iestājoties pret Krievijas militāro agresiju Ukrainā, AAS BALTA (PZU grupa) ziedo Ukrainas cilvēku atbalstam ar platformas Ziedot.lv starpniecību. Savukārt BALTA mātesuzņēmums PZU Polijā, kur patlaban notiek visaktīvākā kara bēgļu pārvietošanās, paudis gatavību uzņemt vairāk nekā 700 Ukrainas PZU darbinieku un viņu ģimenes locekļu, nodrošinot izmitināšanu, medicīnisko aprūpi, psiholoģisko atbalstu un dzīvei nepieciešamās lietas. Pirmie no šiem cilvēkiem jau atrodas Polijā PZU aprūpē.

“Mēs, BALTA, nosodām Krievijas iebrukumu un militāro agresiju pret Ukrainu un apzināmies, ka šis ir ļoti smags brīdis cilvēkiem Ukrainā, ikvienam no mums personīgi un visai pasaules sabiedrībai kopumā. Šobrīd skaidri un nelokāmi ir jāpauž sava nostāja ne tikai valstu vadītājiem, bet arī uzņēmumiem. Esmu lepns, ka mēs BALTA vadības komandā esam vienoti savā redzējumā un gatavi pieņemt lēmumus, priekšplānā izvirzot cilvēcīgas vērtības. Sabiedrības vienotība un iestāšanās vienam par otru nekad iepriekš nav bijusi tik nozīmīga un nepieciešama, kā patlaban,” saka Īans Kenedijs, BALTA valdes priekšsēdētājs.

Solidarizējoties ar Ukrainu, jau drīzumā pie BALTA Centrālā biroja un filiāļu ēkām tiks izkārti Ukrainas karogi. Vienlaikus BALTA arī ziedos 50 000 eiro Ukrainas cilvēku atbalstam, taču tās nebūs vienīgās aktivitātes, lai paustu solidaritāti ar Ukrainu. BALTA arī turpmāk izskatīs, kādu atbalstu var sniegt Ukrainai savu iespēju un kompetences ietvaros.

Par apdrošināšanas sabiedrību BALTA

Saskaņā ar BALTA veikto aprēķinu, kas balstīts uz FKTK datiem, BALTA ir nedzīvības apdrošināšanas tirgus līderis Latvijā. 2020. gadā uzņēmuma parakstīto prēmiju apjoms bija 107,3 miljoni eiro. Latvijas iedzīvotāji 18 gadus novērtējuši BALTA kā godīgāko apdrošinātāju, liecina LETA un SKDS veiktā aptauja. BALTA ietilpst PZU grupā, kas ir viens no līderiem Centrālās un Austrumeiropas apdrošināšanas tirgū. PZU ir uzņēmums ar 200 gadus ilgu pieredzi apdrošināšanā un lepojas ar vairāk nekā 22 miljonu klientu uzticību piecās valstīs. 2020. gadā PZU grupas parakstīto prēmiju apjoms sasniedza 5,33 miljardus eiro. Plašāka informācija internetā www.balta.lv un www.pzu.pl/relacje-inwestorskie.

Papildu informācija:

Līna Barkovska

AAS BALTA

komunikācijas vadītāja

Tel. +371 26 40 10 41

E-pasts: lina.barkovska@balta.lv

 

Ligita Mieze

Deep White

projektu vadītāja

Tel. +371 27 88 55 02

E-pasts: ligita@deepwhite.lv

Atpakaļ

назад

Связаться с нами

Найди центр обслуживания или автосервис
  • КАРТА СПИСОК

    Свяжитесь с нами через WhatsApp в будние дни с 8:00 до 18:00.

    Нажмите здесь или добавьте номер телефона +371 275 222 75 к своим контактам.

    Если случилось дорожное происшествие, вызовите помощь на дороге, нажав здесь.
    Так же помощь на дороге вы по-прежнему можете вызвать, позвонив по телефону 675 333 75.

    *Убедитесь, что в вашем полисе KASKO включен риск «Помощь на дороге».