Kā rīkoties, ja ceļojuma laikā nepieciešama medicīniskā palīdzība?

  • Dzīvībai bīstamās situācijās zvani uz attiecīgās valsts vienoto neatliekamās palīdzības tālruni un pēc iespējas ātrāk par gadījumu paziņo mums, zvanot pa tālruni +371 675 001 74.
  • Akūtas saslimšanas vai traumu gadījumā sazinies ar BALTA Palīdzības dienestu pa tālruni +371 675 001 74 un saņem konsultāciju, kā rīkoties konkrētajā situācijā. Ja izdevumus apmaksā no personīgiem līdzekļiem, saglabā izsniegto medicīnisko dokumentāciju un maksājumus apliecinošos dokumentus par saņemtajiem pakalpojumiem.
  • Ja medicīniskā palīdzība ir nepieciešama Turcijā, Ēģiptē, Bulgārijā, Grieķijā, Spānijā, Krievijā, Taizemē vai ASV, lai saņemtu atlīdzību pilnā apmērā saskaņā ar programmas nosacījumiem, pēc medicīniskās palīdzības jāvēršas tikai BALTA rekomendētajās medicīnas iestādēs. Pirms pakalpojumu saņemšanas obligāti sazinies ar BALTA Palīdzības dienestu pa tālruni +371 67 500 174 un ievēro tā sniegtos norādījumus pakalpojumu saņemšanai un medicīnas iestādes izvēlei.
  • Ja nepieciešama repatriācija, obligāti sazinies ar BALTA pa tālruni +371 67 500 174 un rīkojies atbilstoši sniegtajiem norādījumiem.
  • Covid-19 apdrošināšana ASV, Kanādā, Japānā, Austrālijā un Jaunzēlandē ir spēkā tikai pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas, ieskaitot balsta vakcīnu.

Связаться с нами

Найди центр обслуживания или автосервис
  • КАРТА СПИСОК

    Свяжитесь с нами через WhatsApp в будние дни с 8:00 до 18:00.

    Нажмите здесь или добавьте номер телефона +371 275 222 75 к своим контактам.

    Если случилось дорожное происшествие, вызовите помощь на дороге, нажав здесь.
    Так же помощь на дороге вы по-прежнему можете вызвать, позвонив по телефону 675 333 75.

    *Убедитесь, что в вашем полисе KASKO включен риск «Помощь на дороге».