Renārs Rūsis pievienojās BALTA komandai 2024.gada sākumā, sākot darbu jaunajā digitālās attīstības un klientu departamentā.

Renārs ir veidojis savu pieredzi dažādās jomās Hansabankas un Swedbank Grupas ietvaros sākot ar finanšu tirgiem, privātpersonu pārdošanu un marketingu, tehnoloģijām, uzņēmumu iegādes un apvienošanas darījumiem kā arī stratēģiju izstrādi lieliem biznesa virzieniem. Vadības prasmju un visu iepriekšējo pieredžu kopradei ļoti bagātinošs bija karjeras posms 7 gadus vadot un palielinot Swedbank privātpersonu biznesu. Digitalizācija, klientu pieredzes attīstība un stratēģisks redzējums ir Renāra spēcīgās īpašības, kuras ļoti noder tādā industriju transformācijas laikā, kāds šobrīd skar apdrošināšanas nozari. Jaunu lietu/jomu/industriju apguve ir viens no Renāra dzinuļiem.

Bakalaura un maģistra grādus Renārs ir ieguvis attiecīgi Rīgas Ekonomikas Augstskolā un Stokholmas Ekonomikas Augstskolā. Īpašu vērtību viņš saskata mācībās ne tikai tiešajā karjeras jomā, bet apgūstot arī citas, papildinošas jomas kā radošumu vai dizaina domāšanu. Vadības prasmes ir papildinātas Londonas Biznesa Skolā, un papildus finanšu investīciju pārvaldes grāds iegūts CFA Institute (ASV).

Sazinies ar mums

Klientu apkalpošanas vietas un sadarbības autoservisi

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu? Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

Datnes izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
Atļautie datņu veidi: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt xls xlsx ods zip csv htm edoc.

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu?Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk - ne vēlāk kā 2 darba dienu laikā. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

  • Karte Saraksts

    Sazinies ar mums izmantojot WhatsApp, darba dienās no 8:00 – 18:00.

    Spied šeit vai pievieno tālruņa numuru +371 275 222 75 saviem kontaktiem.

    Palīdzība uz ceļa

    Sniegsim atbalstu, ja Jūsu auto nepieciešama tehniskā palīdzība uz ceļa vai evakuācija.
    Ja noticis negadījums, izsauciet palīdzību uz ceļa spiežot šeit. Palīdzību uz ceļa vēl joprojām varēsiet pieteikt arī zvanot 675 333 75.

    Palīdzība mājās

    Sniegsim atbalstu avārijas situācijās! Izsauc “Palīdzību mājās”, lai saņemtu sertificētu meistaru palīdzību.
    Ja noticis negadījums, izsauciet palīdzību zvanot 675 333 75.

    Ceļotājiem ārzemēs

    Sniegsim atbalstu, ja nepieciešama medicīniskās palīdzības vai repatriācijas organizēšana ceļojuma laikā.
    Ja noticis negadījums, izsauciet palīdzību zvanot 675 001 74.